És la primera acció promocional conjunta de l’any de l’Aliança formada pels quatre municipis

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

Des d’aquest dimecres, 22 de gener, i fins el proper diumenge, l’Aliança, formada pels municipis de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca, serà present novament a la fira de turisme FITUR a Madrid. Aquesta promoció conjunta es durà a terme des de l’estand de Catalunya, amb un espai de reunions conjunt amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i Port Aventura World. Fitur és la primera de les accions que l’Aliança durà a terme el 2020.

Donat que FITUR és una fira turística que combina públic professional entre setmana, i públic final durant el cap de setmana, la zona professional de l’estand està orientada a facilitar la feina i les reunions que els empresaris del sectors turístic, tals com  agències de viatges, touroperadors, empresaris d’allotjament, companyies de serveis turístics i mitjans de comunicació, entre d’altres, realitzaran amb professionals nacionals i internacionals. En paral·lel, es propiciarà el contacte dels diferents membres de l’Aliança amb el sector turístic i també amb el públic final ja que, durant el cap de setmana, FITUR canvia la seva orientació per obrir-se al públic en general.

Madrid és un dels mercats emissors més importants per al territori, i es caracteritza per un perfil molt familiar, per tant, molt en consonància amb l'oferta especialitzada de la Costa Daurada.

La fira FITUR celebra enguany  la seva 40a edició amb una participació de  918 expositors, més d’11.000 empreses de 165 països i regions i 150.000 professionals acreditats. S’espera, doncs, superar els 110.000 visitants de  l’edició 2019.

La presència internacional representa aquest any el 56% i la nacional el 44% de la quota total de participació. En aquesta edició, es segueix impulsant els espais B2b, Fitur Match, Fitur Mice, Fitur Meet Àfrica, Fitur Next i com a novetat la secció especialitzada Fitur talent.