Els talls de circulació afectaran el final del Vial del Cavet, l’avinguda Diputació i l’avinguda Mas Clariana entre aquesta tarda i demà al vespre

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Policia

La Policia Local de Cambrils restringirà el trànsit i tallarà a la circulació algunes vies entre avui a tarda i demà al vespre amb motiu de la celebració de la marxa cicloturista Gran Fondo Cambrils Park i la Mitja Marató de Salou. Les restriccions afectaran al tram final del Vial de Cavet (T-325), al límit amb el terme de Salou; l’avinguda Diputació, entre la cruïlla de l’avinguda Vilafortuny i el terme de Salou, i l’avinguda Mas Clariana, entre l’avinguda Diputació i la rotonda amb el Vial de Cavet.

Es demana als conductors dels vehicles que circulin en aquest horari i per les immediacions d’aquestes vies tinguin precaució i col·laborin amb les indicacions que puguin rebre dels agents del trànsit o personal voluntari, alhora que extremim les mesures de seguretat si es trobem participants de les activitats en el seu recorregut.

Afectacions al Vial del Cavet (T-325)

Estacionament prohibit

De les 10 hores del dia 13 i fins a les 22 hores del dia 14 d’abril restarà prohibit l’estacionament de vehicles a ambdós costats de la via, en el tram del Vial de Cavet, entre la rotonda de l’av. Mas Clariana i la rotonda amb el carrer Castell d’Almansa (final de terme).

Talls de circulació

Des de les 20 hores aproximadament del dia 13 i fins a les 20 hores del dia 14 d’abril, el tram del Vial de Cavet entre la rotonda de l’av. Mas Clariana i la rotonda del carrer Castell d’Almansa (límit amb Salou) sentit Salou, quedarà tancat a la circulació, i els vehicles en sentit Salou hauran d’utilitzar vies alternatives, com els carrers interiors de la urbanització Mas d’En Bosch, l’A-7, o per l’avinguda Diputació.

El dissabte 14 d’abril, de les 7:30 hores fins a les 8:30 hores, aquest mateix tram en sentit Cambrils estarà tancat a la circulació, i el vehicles que provenen de Salou s’hauran de desviar pel carrer Castell d’Almansa. De les 8:30 a les 20 hores., es reobrirà a la circulació habilitant mitjançant senyalització un sol carril sentit Cambrils i un altre sentit Salou.  A partir de les 20 hores aproximadament es restablirà la circulació en ambdós sentits.

Afectacions a l’avinguda Diputació i l’avinguda Mas Clariana

Talls de circulació

De les 18 i fins a les 20 hores aproximadament del dissabte 14 d’abril, l’avinguda Diputació estarà tallada a la circulació de vehicles des de la cruïlla de l’avinguda Vilafortuny fins al terme amb Salou (per camions, autobusos i autocars des de la cruïlla amb el carrer Francolí (camí del Corralet). També es tallarà el tram de l’avinguda Mas Clariana comprès entre l’avinguda Diputació i la rotonda Vial de Cavet. Es recomana als conductors que utilitzin altres vies i evitin aquesta via durant l’horari de tall de circulació. A partir de les 20 hores aproximadament es restablirà la circulació en ambdós sentits.