• Categoritzat com: Comunicació Turisme

El model de gestió del turisme nàutic a Cambrils és un referent per a altres destinacions turístiques. Així s’ha posat de manifest aquest dilluns amb la visita de dos municipis de la Comunitat Valenciana que estudien implantar una Estació Nàutica i que han visitat Cambrils per tal de conèixer com es gestionen les activitats nàutiques a la població.

Les delegacions de Gandia i Dènia, encapçalades pels seus alcaldes Diana Morant i Vicent Grimalt, acompanyats per tècnics de cada ajuntament, van tenir l’oportunitat de conèixer el model turístic de Cambrils i la seva participació a l’Estació Nàutica, així com el sistema de gestió que s’hi realitza.

Les dues delegacions, van ser rebudes a l’Ajuntament per l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza. A les diferents trobades hi van participar també la regidora de Turisme, Mercè Dalmau, i Joan Albert Campos, president de l’Estació Nàutica.

La trobada, organitzada per l’Associació Espanyola d’Estacions Nàutiques, va comptar també amb presentacions a càrrec d’Amèlia Rico, gerent de Turisme de Cambrils; Rafael Moreno i Jordi Rom, gerents de l’Associació Espanyola i l’Estació Nàutica Costa Daurada, respectivament, i també per part de Fabián Escudé, gerent del Club Nàutic de Cambrils.