L’Ajuntament de Cambrils ha invertit gairebé 56.000 euros en l’ampliació i reforma de la cuina. El servei ofereix un menú diari de 6,90 euros, un menú de cap de setmana i festius de 9,90 euros, i carta.

  • Categoritzat com: Comunicació

El Casal Municipal de la Gent Gran ha reobert aquest dimarts el servei de cafeteria-menjador, que va haver de tancar el passat maig per realitzar les obres de remodelació de la cuina. Després de la jubilació de l’anterior adjudicatari, la gestió del servei s’ha adjudicat a Los Urales 2012 S.L.

El bar ofereix un menú diari de 6,90 euros, un menú de cap de setmana i festius de 9,90 euros, i carta. L’horari d’obertura del centre és de dilluns a diumenges de 9  a 20 hores. A partir del primer dissabte de novembre, l’establiment tornarà a organitzar balls amb música en directe.

Les obres de remodelació de la cuina, que han costat gairebé 56.000 euros, han consistit en una ampliació, renovació de l’equipament i redistribució dels espais. La cuina quedarà distribuïda en una zona calenta, una zona freda, una zona de rentat i una zona de recepció de mercaderia. Per això, s’han hagut d’enderrocar parets interiors existents i separar les diferents zones amb nous envans. A més, també s’ha canviat de lloc la zona de bar, com a conseqüència de la nova distribució interior i una millora de la funcionalitat.

La cuina s’ha equipat amb un moble de 6 fogons amb forn, campana extractora ampliada amb el seu corresponent conducte vertical d’extracció de fums, mobles de treball d’acer inoxidable, mobles d’acer inoxidable amb piques, aixetes i prestatge inferior, rentamans de peu, i conjunt de tren de rentat amb rentavaixelles, entre altres.