El conveni té per objecte regular la col•laboració entre ambdues parts per tal de possibilitar l’accés a les persones en risc d’exclusió social al servei municipal d’abastament d’aigua potable i clavegueram. COMAIGUA dotarà, a fons perdut, un Fons de Solidaritat per un import màxim de 20.000 euros anuals, destinats a la concessió dels ajuts

  • Categoritzat com: Comunicació

L’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau i, el director gerent de COMAIGUA, Jordi Azorin, han renovat avui al matí el conveni de col·laboració pel qual es preveu facilitar l’accés a les persones en risc d’exclusió social, usuàries del servei municipal d’abastament d’aigua potable i clavegueram, als ajuts del Fons de Solidaritat posat en marxa per COMAIGUA.

En casos d’ajuda d’urgència social, els Serveis Socials de l’Ajuntament de Cambrils facilitaran un informe a COMAIGUA de la persona en situació de risc d’exclusió. Després de la corresponent valoració, es podrà atorgar una exempció del 100% del total de la factura de l’aigua (inclosos impostos), l’alta del servei amb exempció o ajornament del cost, la reobertura del subministrament amb l’exempció o ajornament del cost o l’ajornament de les factures pendents de pagament.

Durant la vigència d’aquest conveni, previst fins el 31 de desembre de 2015, COMAIGUA dotarà, a fons perdut, un Fons de Solidaritat per un import màxim de 20.000 euros anuals, destinats a la concessió dels ajuts.