El cos d’Agents Rurals de la Policia Local de Cambrils ha traslladat l’exemplar al Centre de Recuperació d’Aus de Torreferrussa (Lleida)

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

Un veí de Cambrils, que es trobava a la partida de la Castlania entre el cementiri i la pista d’atletisme, va trobar fa uns dies un exemplar d’àguila comú ferit en aquesta zona. L’animal, tot i no presentar ferides de superfície, mostrava símptomes d’estar molt dèbil i amb risc greu per a la seva supervivència. No es descarta que possiblement xoqués contra un vehicle donada la proximitat de la zona on va aparèixer amb l’autovia A7 i l’autopista AP7.

La unitat de la Patrulla Verda de la Policia Local de Cambrils va recollir i traslladar l’au a un centre veterinari de Vila-seca, en el qual hi ha un veterinari especialista en aquest tipus d’aus. Després d’haver passat uns dies en estat crític, al haver-se recuperat gràcies a les atencions veterinàries, ha estat lliurat ara al cos d’Agents Rurals de la Generalitat el qual ha traslladat l’exemplar al Centre de Recuperació d’Aus de Torreferrussa (Lleida). En aquestes instal·lacions l’àguila s’està recuperant satisfactòriament i la seva evolució és favorable.