El jurat ha reconegut la feina que ha s’ha dut a terme durant el primer any des de la reobertura de l’emissora municipal. L’acte de lliurament es durà a terme el proper 10 de juliol, a les 19:30h, al Moll de Costa del Port de Tarragona.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

Ràdio Cambrils serà un dels grans protagonistes de la VIII edició dels Premis Nacionals de Comunicació de Tarragona que organitza el diari digital LaRepublicaCheca.cat. I és que el jurat d’aquests guardons, presidit per Raül Cid, ha decidit atorgar a l’emissora pública cambrilenca el Premi Periodisme Radiofònic, per la feina que ha s’ha dut a terme durant el primer any des de la seva reobertura. Es tracta del primer premi que rep Ràdio Cambrils en aquesta nova etapa.

El lliurament del guardó es durà a terme el proper 10 de juliol, a les 19:30 h, al Moll de Costa del Port de Tarragona. Gloria Elizo, vicepresidenta del Congrés dels Diputats, presidirà l’esdeveniment. Degut a l’anomenada nova normalitat, l’acte estarà subjecte a estrictes mesures de seguretat sanitària, per la qual cosa es limitarà l’aforament, es controlarà la temperatura corporal, i serà obligatori portar mascareta i respectar la distància de seguretat entre les persones.

Els Premis Nacionals de Comunicació de Tarragona tenen l’objectiu de reconèixer la tasca que fan els mitjans de comunicació locals i els periodistes que hi treballen. Així mateix, també atorguen un reconeixement a nivell català, el Premi Nacional de Comunicació, que han rebut periodistes com Manel Fuentes, Fàtima Llambrich, Tomàs Molina, Patrícia Plaja, Toni Cruanyes o Ramon Pellicer.