Els espais radiofònics començaran a les 12h i a les 18h i s’emetran des del passeig marítim. Una dotzena d’escriptors i escriptores de Cambrils i del Camp de Tarragona passaran pels micròfons de l’emissora pública.

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Ràdio Cambrils celebrarà la Diada de Sant Jordi aquest dimarts 23 d’abril amb dos programes especials que s’emetran des del passeig marítim de Cambrils. Com és habitual des del seu retorn a les ones, l’emissora pública tindrà un estand al costat de les parades de roses, llibres i entitats que també s’instal·laran al Port. El primer programa començarà a les 12h del migdia i s’allargarà fins a les 13:30h, mentre que el segon s’iniciarà a les 18 h de la tarda i s’acabarà al voltant de les 20h del vespre.

Els grans protagonistes dels programes especials seran els escriptors de Cambrils i d’altres punts del Camp de Tarragona que participaran en diverses tertúlies o entrevistes. Es tracta de Jordi Ledesma, Carles Prats, Miquel Bonet, Ramón García Mateos, Pilar de los Hielos, Lluís Aragonès, Robert Benaiges, Anna Maria Franquet, Jordi Rius, Rosa Pàmies i Màrius Domingo.

Durant el programa també s’entrevistarà l’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, i es faran diverses connexions per conèixer les opinions de llibreters, floristes i públic en general. Així mateix, cal destacar que es mantindrà una divertida conversa amb el jove imitador cambrilenc Fredy Gázquez, un adolescent de 16 anys que està fent les seves primeres passes en el món artístic i que té molt de talent.

Un any més, Ràdio Cambrils realitzarà un sorteig per celebrar aquesta data tan assenyalada. En aquesta ocasió, seran dues motxilles de Sant Jordi per a infants, cortesia de la botiga Chicshop.cat. El sorteig es durà a terme de manera digital, a les xarxes socials d’Instagram i Facebook de Ràdio Cambrils.

Els programes es podran escoltar en directe a través del 90.0 de l’FM o a la pàgina web radiocambrils.cat. També es podran recuperar en format podcast al web de l’emissora només uns minuts després de la seva emissió. Ràdio Cambrils ha animat la ciutadania a anar a l’estand per observar in situ com es fa un programa de ràdio en directe.

Els programes especials són possibles gràcies al suport del Port de Tarragona, Repsol, Casa Ametller, la Cooperativa Agrícola de Cambrils i Toldos Serrano.