Les classes s’imparteixen a l’Escola d’Hoteleria de Cambrils. Els participants faran pràctiques a empreses del sector. L’objectiu és oferir una formació ajustada a les necessitats actuals del mercat laboral de proximitat.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

L’Ajuntament de Cambrils va iniciar el dia 23 de desembre el curs d’Operacions bàsiques de restaurant i bar, amb certificat de professionalitat, per a persones inscrites en les Oficines de Treball de la Generalitat i en situació d’atur.

Quinze alumnes es beneficien d’aquest curs, que té una durada de 310 hores i està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació  i Seguretat Social i el Fons Social Europeu per persones en situació d’atur.

Els alumnes obtindran els coneixements necessaris per poder treballar d’ajudants de cambrer, afavorint la millora de la seva qualificació, la possibilitat de seguir estudiant i la incorporació al mercat de treball. El curs finalitzarà el 30 de juny de 2015.

Les classes s’imparteixen a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. De les 310 hores totals del curs, 80 es realitzaran en empreses del sector, que acolliran a l’alumnat en pràctiques durant tot el mes de juny.

Amb iniciatives com aquesta, l’Ajuntament de Cambrils aposta per oferir a la ciutadania una formació ajustada a les necessitats actuals del mercat laboral de proximitat, apropant les persones demandants d’ocupació a l’empresa.