Andreu Ballesté, Aaron Rigol, Matías Bolart i Àstrid González van aconseguir el 2n Premi de la categoria corresponent segons l’edat

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Escola de Música Cultura

Quatre alumnes del professor Eladi Dalmau de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) han estat premiats aquest juny al II Concurs de Piano a 4 i 6  mans per a joves intèrprets fins a 14 anys organitzat per l’Escola Estudi Musical 143 a Barcelona.

En la categoria fins a 14 anys, Andreu Ballesté, Aaron Rigol i Matías Bolart, integrants del Trio Baribó, ha aconseguit el 2n Premi. En la categoria fins a 11 anys, l’alumna de EMMC Àstrid González ha aconseguit el 2n Premi juntament una altra alumna del mateix professor a l’Escola Guillem Fortuny, Judith Veloso. Les dues nenes han participat juntes al concurs com a Duo Judistrid i han interpretat una peça a 4 mans.

A més, les alumnes de l’Escola Guillem Fortuny Maria Arcas i Aina Cester, integrants del Duo Sol Daurat de piano a 4 mans, s’han emportat el 2n Premi de la Categoria fins a 8 anys.

El concurs, que es va celebrar el passat dissabte 1 de juny, vol fomentar la pràctica de compartir una obra al mateix instrument entre els joves intèrprets. Es poden consultar els noms de tots els premiats clicant aquí.

Recentment, Àstrid González ja va guanyar el segon premi de la categoria infantil (fins a 11 anys) de la XIV edició del Concurs de Música de Cambra Higini Anglès de la Diputació de Tarragona.