Més d’un miler de jugadors, jugadores i personal tècnic compartiran quatre dies de competició i un de descans

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor d’Esports, Josep Maria Vallès; el president del TGN Bàsquet, José M. Adam; el director tècnic del club, Iñaki Liarte, han presentat avui la 16a edició del torneig internacional de bàsquet i minibàsquet TGN Cambrils, que es disputarà del 12 al 17 d’abril al Palau Municipal d’Esports de Cambrils. El torneig comptarà enguany amb la participació d’un total de 79 equips de les categories premini, aleví, infantil i benjamí, que sumen més d’un miler de persones entre jugadors, jugadores i personal tècnic.

L’alcaldessa de Cambrils ha manifestat la satisfacció de l’Ajuntament per tornar a acollir el torneig del TGN Bàsquet, ha afirmat que la fidelitat dels equips demostra que s’hi senten a gust, i ha explicat que la competició encaixa amb les prioritats de Cambrils per fomentar l’esport base i reforçar el seu posicionament com a destinació de turisme esportiu.

Per la seva banda, el regidor d’Esports ha destacat la participació d’equips femenins, que superen en nombre els masculins, i que l’esdeveniment atragui clubs com el Doctor Azúa de Zaragoza, el CB Parets de Barcelona, els Meteors de Dublin o el Toulouse Travel Team.

El president i el director tècnic del club tarragoní ha agraït el suport de l’Ajuntament i al Grup Arbó i l’esforç de tots els membres de l’entitat que es desplacen a Cambrils, han explicat que el torneig és també un espai de convivència entre equips que va més enllà de la pista, i han donat la benvinguda als clubs que hi participaran per primera vegada com el Boet Mataró, el Cornellà i l’Escola Pia de Girona i Sabadell. A més, enguany els clubs de Cambrils tindran presència en totes les categories.

El campionat començarà divendres dia 12 d’abril amb l’arribada dels equips i la competició s’iniciarà dissabte 13. El dilluns 15 d’abril serà el dia de descans els i les participants compartiran una sortida a Port Aventura.

Aquesta setmana Santa Cambrils també acollirà altres competicions com el Mundialito de futbol base, la  Costa Daurada Cap, o la II Iberica Dancesport de balls esportius.