La competició organitzada per l’UCF Cambrils comptarà amb clubs de primera divisió com el Barcelona, el Real Madrid o l’Espanyol. Els partits es disputaran el proper 6 de desembre als tres camps de futbol de la Zona Esportiva Municipal.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

Prop de 700 esportistes de 48 equips de les categories pre-benjamí, benjamí i aleví participaran al XIV Torneig de Futbol 7 Vila de Cambrils organitzat per l’UCF Cambrils, que es disputarà el divendres 6 de desembre als tres camps de futbol de la Zona Esportiva Municipal.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos; el president de l’UCF Cambrils, Javier Ferre, i el director esportiu del club i del torneig, David Sánchez, han presentat avui la competició, que comptarà amb cinc clubs de futbol de primera divisió de tot l’Estat.

Com a novetat, enguany per primera vegada el Real Madrid jugarà el torneig de Cambrils i el FC Barcelona hi participarà en les tres categories. Els altres clubs de primera divisió que sortiran al camp seran el RCD Espanyol, el Vila-real CF, el Levante FC i el Girona CF. A més, hi participaran clubs i entitats amb escoles de futbol d’alt nivell com poden ser el Nàstic, el Reus Deportiu, el Gimnàstic de Manresa, el Lleida Esportiu, el Damm i Cornellà, i nou equips de l’UCF Cambrils.

L’alcaldessa de Cambrils ha assegurat que el torneig contribueix a fomentar l’esport base i atraure visitants al municipi i ha explicat que la coincidència amb la Festa Major de la Immaculada i les Jornades Gastronòmiques del Romesco serà una bona oportunitat per donar a conèixer les tradicions i la cuina cambrilenca.

La regidora d’Esports ha destacat el nivell dels equips participants i l’aposta de l’Ajuntament per potenciar activitats i esdeveniment que reforcen el binomi esport i turisme. Des del 2013 Cambrils té el Certificat en Destinació de Turisme Esportiu, que atorga la Generalitat de Catalunya als municipis de Catalunya que disposen d’infraestructures i serveis d’alta qualitat per a la pràctica de l’esport. Actualment el turisme esportiu al municipi mou més de 30.000 esportistes l’any i s’organitzen més de 70 esdeveniments esportius de la mà d’entitats locals, empreses i altres agents.

El president i el director tècnic de l’UCF han agraït el suport del Departament d’Esports de l’Ajuntament i s’han mostrat satisfets d’haver aconseguit atraure a la cita grans clubs que tenen moltes peticions i, d’aquesta manera, donar als jugadors l’oportunitat de jugar amb equips de primera divisió. El director tècnic ha afirmat que aquesta fita és el resultat del bon treball de la junta directiva, coordinadors, entrenadors i l’Ajuntament per cuidar tots els detalls de l’organització i fer que els clubs vulguin repetir.