L’Ajuntament porta a terme aquesta activitat a les aules de 3r per establir vincles amb les persones joves i presentar en primícia les novetats del curs

  • Categoritzat com: Joventut

Prop de 460 joves de 3r d’ESO i PTT dels sis instituts de Cambrils ja han rebut la visita a l’aula de l’equip del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils durant aquest primer trimestre del curs.

L’objectiu del projecte “Visitem els 3r’s” és establir contacte amb les persones joves i enfortir els lligams i el vincle amb Joventut. A més, la visita serveix per donar informació actualitzada de l’any en curs; exposar explicar els programes, serveis i recursos que ofereix el departament, i resoldre dubtes i/o consultes.

A partir de la detecció de necessitats i demandes que es fa en aquestes visites, el departament configura la seva programació i redefineix serveis i/o programes, tenint en compte els interessos de les persones joves de Cambrils.

L’activitat s’emmarca en el projecte del Servei d’informació juvenil de l’eix 2 de “L’Ateneu és teu” del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2026.