Els actors i actrius van ser els i les alumnes de 4t d’ESO, maquillats i disfressats per a l’ocasió. Els diners recaptats amb la iniciativa, que es va portar a terme divendres a l’Ateneu Juvenil, es destinaran al viatge de fi de curs.

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

Prop de 400 persones es van atrevir a entrar al cinquè Passatge del Terror organitzat per l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Mar de la Frau a l’Ateneu Juvenil el passat divendres, 25 d’octubre. Els diners recaptats amb la venda d’entrades es destinaran íntegrament al seu viatge de final de curs.

Els i les joves, caracteritzats i maquillats amb motiu de Halloween, van oferir recorreguts a les persones assistents fins ben entrades les 11 de la nit. A més, també van servir berenar, amb l’ajuda de pares i mares.

L’activitat va començar l’any 2015 a iniciativa d’alumnes de 4rt de Mar de la Frau i des de llavors s’ha portat a terme cada any. La proposta planteja que el mateix alumnat es faci responsable de part dels costos del viatge de fi de curs amb un treball de grup.

Enguany un dels pares dels alumnes va pintar tres murals per decorar i ambientar el passatge del terror i els ha cedit al Departament de Joventut per properes edicions.

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que l’Ajuntament seguirà apostant per fer l’acompanyament d’alumnes en l’organització d’iniciatives com aquesta i facilitar els espais necessaris seguint la línia del Pla de dinamització a l’institut.