La prova esportiva ha atret clubs catalans de Terrassa, Barcelona, Cornellà, Salou i Tarragona i també esportistes d’Andorra i França. Les inscripcions segueixen obertes fins dijous 26 de maig en diferents categories al web https://sbhotelstriathlonseries.com/ca/cambrils.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

Prop de 400 atletes participaran a la novena edició del Triatló de Cambrils, que es disputarà el proper dissabte 28 de maig a les 17 hores des del passeig Marítim. L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i el responsable de Sport No Limit, Juanan Fernández, han presentat avui aquesta prova combinada i de resistència, que s’afegeix a l’intens calendari d’activitats esportives que s’estan portant a terme al municipi aquesta primavera. En aquest sentit, l’alcalde ha destacat el compromís de l’Ajuntament amb esdeveniments com el Triatló, que encaixen amb l’aposta pel turisme esportiu, el benestar i la gastronomia.

Malgrat la coincidència amb altres competicions esportives, el Triatló de Cambrils ja compta amb més de 350 persones inscrites (de les quals un 80% són homes i un 20% són dones) i l’organització espera arribar a les 400 durant els propers dies. De moment s’hi ha apuntat clubs de municipis catalans com Terrassa, Barcelona, Cornellà, Salou i Tarragona i també esportistes procedents d’Andorra i França. Les inscripcions segueixen obertes fins dijous al web https://sbhotelstriathlonseries.com/ca/cambrils.

Com és habitual, la platja del Regueral serà el punt d’inici de la prova de natació, el Vial del Cavet de la prova de ciclisme i el passeig en direcció a Vilafortuny de la cursa a peu. Primer hi haurà la sortida de la categoria Sprint (750 metres nedant, 20 Km en bicicleta i 5 Km corrent) i a continuació la sortida de la distància Olímpica (1,5 km nedant, 40 Km en bicicleta i 10 Km corrent).

Restriccions de trànsit

Amb motiu del Triatló el dissabte 28 de maig entre les 17 i les 21 hores es tallarà al trànsit el Vial entre la rotonda de l’Aldi i la rotonda amb el terme de Salou en els dos sentits. A més, es prohibirà l’estacionament a la part central de la Rambla Regueral (el divendres i el dissabte) i als laterals (només dissabte) i tampoc no es podrà aparcar a les primeres places de la zona blava de l'avinguda Joan XXIII amb l'avinguda Diputació. D’altra banda, l’avinguda Diputació no es tallarà al trànsit però caldrà regular-lo i poden produir petites retencions.