Els que vulguin continuar practicant esport durant l’estiu es poden apuntar l’activitat gimnàstica a la platja del Regueral. Les activitats d’Aquagym i Gimnàstica de Manteniment tornaran el proper curs.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

Prop de 200 persones van participar en 16a Trobada de Gent Gran que programa anualment la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils. L’activitat s’adreça a les persones majors de 60 anys inscrites a les activitats físiques que es duen a terme al Palau Municipal d’Esports.

La trobada ha consistit en una excursió a un espai d’aigües termals i un dinar de germanor en un restaurant  fer un dinar de germanor que va comptar amb l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor d’Esports, Josep Maria Vallès.

Activitat esportiva al costat del mar

Les persones que vulguin continuar practicant esport durant l’estiu poden apuntar-se ja a la gimnàstica a la platja del Regueral. Les inscripcions estan obertes al Casal de la Gent Gran.

Per altra banda, està previst que a mitjans de setembre s’iniciï la nova temporada d’Aquagym i Gimnàstica al Palau Municipal d’Esports. Les activitats d’Aquagym i Gimnàstica de manteniment, adreçades al col·lectiu de la gent gran, pretenen afavorir el benestar, alleugerir possibles molèsties i fomentar les relacions socials per tal de millorar la qualitat de vida dels participants.