L'onzena Trobada de la Gent Gran va aplegar ahir al Perelló prop de 150 usuaris de les activitats físiques adreçades a aquest col·lectiu programades per l’Institut Municipal d’Esports de Cambrils (IMEC).

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’excursió és la cloenda del programa d’activitats físiques de l’Institut Municipal d’Esports de Cambrils (IMEC) adreçat a aquest col·lectiu

L’onzena Trobada de la Gent Gran va aplegar ahir al Perelló prop de 150 usuaris de les activitats físiques adreçades a aquest col·lectiu programades per l’Institut Municipal d’Esports de Cambrils (IMEC).

Els participants van fer una visita guiada al Museu de la Mel Múria del Perelló. En aquest centre d’interpretació apícola van poder veure la font de la mel i una exposició d’estris antics, van poder degustar el producte i van descobrir com treballen les abelles en un rusc al natural. A més, també van aprofitar l’excursió per pujar fins a l’Ermita de Sant Cristòfol i el mirador.

En acabar, van dinar tots junts a un restaurant amb l’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, i els regidors d’Esports, Lluís Abella, i Benestar Social, Lluïsa Rom.

Aquesta activitat està subvencionada per l’Institut Municipal d’Esports. El preu per persona era de 15 euros  per la visita guiada, el desplaçament, el dinar i un petit record de l’IMEC.

L’oferta esportiva específica per gent gran de l’IMEC consisteix en cursos de gimnàstica de manteniment i aquagym per  majors 60 anys. L’objectiu és afavorir el benestar, alleugerar possibles molèsties i fomentar les relacions socials per tal de millorar la qualitat de vida.