La guanyadora del sorteig va triar una obra de l’artista Alberto Insa

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Prop de 1.800 persones van passejar per la novena edició de Tallers Oberts de Cambrils, descobrint espais de treball o simplement gaudint de l’art de les diferents disciplines: pintura, esmalt, ceràmica,  tapissos, escultura, disseny gràfic, disseny de moda  o audiovisuals.

Per novè any consecutiu i coincidint amb la Festa Major de la Immaculada, els artistes de Cambrils van obrir portes per tal d’apropar l’art al públic de Cambrils i de moltes altres poblacions. La iniciativa va permetre que els visitants dels tallers visquessin de forma diferent l’art a través d’activitats programades dins els propis tallers. Enguany hi ha participat 21 artistes amb taller propi i 7 artistes ubicats a la Torre del Port.

Finalment va tenir lloc el sorteig entre tots els visitants als tallers d’una obra exposada en cada un dels tallers i realitzada de forma expressa per formar part del sorteig. La persona guanyadora va ser Isabel Maria Naranjo Gili, que va escollir una obra de l’artista Alberto Insa.

Els artistes participants

Els artistes participants en aquesta edició van ser Jobacasén, Jesús Goméz, Roser Coma, Marta Fàbregas , Gemma Felip, Nuri Mariné, Dolors Ortuño, Laura Mestres, Javier Estera,  Ma Lluïsa Recasens, Marta Nolla, Núria Pons, Felicia Silva, Sergi Juanpere, Blanca Castillo, Silvia Arenas, Montserrat Recasens,  Pere Estadella i Alberto Insa. A més, com a artistes convidats, hi havia Sergi Margalef, Marta Claret, Elena Rovira, Francesc Munté, Eva Gil, i Vicenç Villa.

En aquesta edició, novament,  un dels edificis més emblemàtic del municipi , la Torre del Port , gràcies al suport del Museu d’Història de Cambrils, va acollir a 7 artistes, Marta Nolla, Alberto Insa, Núria Pons, Felicia Silva, Blanca Castillo, Silvia Arenas i Sergi Juanpere  que van portar allií  seu taller ja que molts d’ells han de crear en espais que a vegades són difícils de visitar.

La iniciativa està vinculada d’una forma directa i molt especial a la 2a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic per aquest motiu el patrocinador Vermut Miró, ha volgut col·laborar amb aquest projecte cultural oferint un tast de vermut en cada taller.

Tallers Oberts utilitza també les xarxes socials com a difusió. A la pàgina de Facebook Tallers Oberts i a la pàgina de Cambrils Cultura es pot trobar el recull de fotografies dels tallers i activitats realitzades.