El sopar popular amb ‘food trucks’ en acabar la rua és una de les novetats destacades d’aquesta edició

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

Prop de 1.500 persones i 14 colles es donaran cita el proper dissabte 6 de febrer a la tarda a la rua de la vuitena edició del Carnaval de Cambrils. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, el regidor de Festes, Lluís Abella i el membre de la NAC, Marc Luque han presentat aquest matí en roda de premsa el programa d’activitats, organitzades per l’Associació Nit d’Artistes de Cambrils (NAC) i el Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils. Els actes comencen divendres 5 de febrer amb l’Arribada del Rei Carnestoltes i acaba dimarts 9 de febrer amb la Vetlla i l’Enterrament de la Sardina.

Mendoza ha mostrat la seva satisfacció pel fet que torna, per vuitè any consecutiu, “una festa que omple de color i alegria els carrers de Cambrils”. Per la seva banda, el regidor de Festes, Lluís Abella, ha destacat els actes més assenyalats del calendari, fent incís en “la gran participació per part dels cambrilencs i cambrilenques en aquesta festa”.

Enguany, un dels actes que ha implicat més esforços d’innovació per part de l’organització ha estat l’arribada del Rei Carnestoltes,. Marc Luque, un dels responsables de la Nit d’Artistes, ha assegurat avui que “hi haurà moltes sorpreses, Volem donar relleu a un acte únic a la comarca i és que només a Cambrils, una sèrie d’actors entrem a la sala de plens per fer-nos amb el comandament de la ciutat”.

Per altra banda, una de les novetats d’aquesta edició serà la realització d’un sopar de Carnaval amb ‘food trucks’. Aquesta nova moda del menjar ràpid, aterra a l’aparcament del Parc del Pescador de Cambrils en motiu del Carnaval. Es tracta d’una activitat oberta a tota la ciutadania i evidentment, també a les colles participants. Hi haurà un total de quatre vehicles, un d’ells dedicat a les postres.

Més tard, es convoca a totes les colles i a la població en general al ball de Carnaval que tindrà lloc al Palau Municipal d’Esports amb els Djs cambrilencs PD Patu i PD Peixampler.

 

El Concurs de disfresses infantil i l’enterrament de la sardina completaran la programació d’activitats prevista per la Festa

Arribada del Rei Carnestoltes

Aquest serà un dels actes estrella de la programació de Carnaval d’enguany. El nou consistori carnavalenc arribarà a l’Ajuntament de Cambrils el proper divendres 5 de febrer a les 19.30h. Allà faran eleccions a l’alcaldia, presa de possessió i ple municipal. Des de l’organització asseguren que l’humor i la sàtira no hi faltaran. Prèviament hi haurà una comitiva pel municipi.

Rua de Carnaval

La rua s’iniciarà dissabte 6 de febrer a les 18h al Passeig Albert i està previst que finalitzi als voltants de les 21h al pàrquing d’Horta de Santa Maria.

Concurs de disfresses infantil

Un dels actes que té més bona acollida entre el públic infantil és el Concurs infantil de disfresses. Des de l’organització asseguren diversió i regals per tots els participants. L’activitat tindrà lloc diumenge 7 de febrer a les 12.30h al Passeig Miramar.

Enterrament de la sardina

La tradicional Vetlla del Rei Carnestoltes es farà el proper 9 de febrer, a les 19.30h. L’acte començarà a la Plaça de la Vila i des d’allà, la comitiva iniciarà la marxa fúnebre fins a la plaça del Setge. Serà al Setge on es procedirà a la lectura del testament.