La preinscripció pel pròxim curs serà del 18 al 29 de maig, de dilluns a divendres de 9 a 12h i de 17 a 20h

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Escola de Música

Els propers 19 i 21 de maig, de 17 a 20h, tothom qui ho desitgi podrà visitar l’Escola Municipal de Música, per viure en primera persona les classes de llenguatge musical, les orquestres, els cors o la roda d’instruments, pensada perquè els més petits puguin conèixer les especialitats que s’ofereixen al centre.

Les persones interessades a matricular-se al centre podran fer la preinscripció del 18 al 29 de maig, ambdós inclosos, de 9 a 12h i de 17 a 20h.

Les llistes definitives amb els alumnes admesos sortiran el pròxim 9 de juny, i la matrícula es farà a la secretaria del centre de l’1 al 17 de juliol de 9 a 12h.

Una àmplia oferta formativa

La finalitat principal del centre és la formació musical de tot l’alumnat. A més de l'activitat docent l’escola programa anualment una sèrie d'activitats complementàries que enriqueixen l'entorn de l'estudiant i que vinculen el centre amb la ciutat.

L’Escola compta amb una àmplia oferta formativa, amb programes adreçats a nens i nenes a partir de 3 anys i fins als 18. També ofereix classes per adults, tallers trimestrals i un gran nombre d’orquestres i agrupacions musicals.

Novetat – Petits Músics a partir de 3 anys

Com a novetat pel curs vinent s’oferirà el programa Petits Músics, adreçat a infants de 3 anys. El programa està basat en l’estimulació musical i el moviment, i ha nascut arran de les peticions de les famílies que aquest any han pogut gaudir del Projecte “Música a les llars”, ofert als alumnes de 2 anys matriculats a les dues llars d’infants municipals.

Més bonificacions per a les famílies

Pel curs que ve s’han incrementat les bonificacions a les famílies nombroses, monoparentals o que matriculen més d’un fill/a al centre. Fins ara les bonificacions s’aplicaven únicament a l’import de la matrícula, i a partir d’ara s’aplicaran al total del curs.

També s’han creat noves bonificacions per alumnes amb discapacitat i víctimes de la violència de gènere, entre d’altres.

Per a més informació

Les persones interessades a rebre més informació poden contactar amb la secretaria del centre al 977 368 102 o bé per correu electrònic a escolamusica@cambrils.org També es poden dirigir a les dependències de l’Escola al Passeig Albert, s/n. o visitar el lloc web de l’escola (http://www.cambrils.cat/escola-de-musica/) i les xarxes socials (Facebook, twitter...) en que està present el centre.

L’horari de secretaria és de dilluns a divendres de 9 a 12, mentre que l’horari de consergeria és de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.