Les patrulles han portat a terme controls de trànsit als accessos de la zona de venda i han aturat diversos vehicles que transportaven mercaderies. S’han intervingut 665 objectes amb un valor de venda al públic aproximat d’uns 15.000 € sense comptar el frau d’impostos i de cotitzacions socials.

  • Categoritzat com: Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

La Policia Local de Cambrils, amb la col·laboració d’agents del cos de Mossos de la comissaria de Cambrils, ha realitzat aquesta setmana diferents controls de trànsit als accessos de la zona de venda del passeig de Cap de Sant Pere de Cambrils i han aturat diversos vehicles que transporten i reparteixen mercaderies falsificades i presten una cooperació necessària en l’execució del delicte.

Durant els diferents controls s’han identificat als ocupants dels vehicles, que prèviament ja havien estat identificats amb serveis no uniformats de policia. Com a resultat de l’operatiu conjunt, s’han intervingut un total de 665 productes que s’havien de repartir entre els venedors. El preu de venda al públic aproximat d’aquest material suma uns 15.000 euros, sense comptar el frau d’impostos i de cotitzacions socials dels venedors.

L’operació tenia un doble objectiu. Per una banda, dificultar l’activitat il·lícita de venda de la venda ambulant de productes falsificats.  I per l’altra, donar seguretat a la ciutadania i als propis policies que participen en dispositius per impedir la comissió del delicte. Cal tenir en compte que són tasques cada vegada més complicades per la gran afluència de venedors. 

Des de la Policia Local de Cambrils es vol recordar que aquesta pràctica ja no és com als seus inicis, ja que actualment la majoria de venedors de productes falsificats tenen una residència permanent al nostre país i s’organitzen mitjançant el frau, amenaces i coaccions, per aconseguir mantenir aquesta activitat i obtenir més ingressos pel seu benefici propi.

La venda ambulant il·legal és una pràctica molt estesa durant l’època estival a tots els municipis de costa de tot l’Estat i la seva lluita continua requerint molts esforços i col·laboració interpolicial. Pe això, un cop més, la Policia Local fa una crida a la ciutadania a no comprar productes falsificats, perquè aquesta és la lluita més efectiva contra una activitat il·legal.

material1.png