Un operatiu conjunt va inspeccionar ahir el local situat a l’avinguda Vidal i Barraquer, arran del seguiment realitzat durant les darreres setmanes. Els agents també van detenir tres persones per tràfic d’estupefaents.

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

Una operació de la Policia Local de Cambrils i els Mossos d’Esquadra contra el consum i tràfic de droga es va saldar ahir amb un bar precintat i tres persones detingudes com a presumptes autores d’un delicte de salut pública.

L’actuació es va fer després de diverses setmanes de seguiment de l’activitat, que va servir per confirmar que aquest establiment, situat a l’avinguda Vidal i Barraquer, s’havia convertit en un punt de consum i venda de substàncies estupefaents, habitualment cocaïna i de manera més esporàdica també marihuana. Durant aquestes vigilàncies, els agents van poder reconèixer i recopilar informació sobre les tres persones que traficaven droga i van observar com alguns clients consumien cocaïna a les taules davant la passivitat de la propietària.

Arran d’aquesta investigació prèvia, ahir a les 19:40 hores un operatiu conjunt de Policia Local i Mossos d’Esquadra va inspeccionar l’establiment i va detenir els tres sospitosos. Els agents van precintar el local com a mesura cautelar i extraordinària per permetre i tolerar el consum i tràfic de drogues, ja que la responsable del negoci no havia advertit a les persones implicades ni ho havia posat en coneixement de les autoritats.

Les primeres dues detencions es van realitzar entre les 19:15 i les 20:30 en les immediacions de l’establiment. El primer sospitós ha estat detingut al carrer Joaquima de Vedruna, quan abandonava el lloc, i el segon a l’interior d’un altre bar del mateix carrer on s’havia intentat amagar en el moment d’iniciar-se el dispositiu. El tercer presumpte traficant no es trobava en aquell moment a la zona i ha hagut de ser citat posteriorment a les dependències de la Policia Local, on ha quedat detingut a les 20:45 hores.