És la plantació indoor de marihuana més gran comissada fins avui a Cambrils, valorada en 140.000 euros segons el preu de mercat. Després de diversos seguiments i vigilàncies, dissabte es va portar a terme una intervenció planificada i es van detenir dues persones.

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

La Policia Local de Cambrils i els Mossos d’Esquadra van desmantellar dissabte a la nit una plantació amb 1.540 plantes de marihuana, que tenien un valor en el mercat de 140.000 euros, pesaven 46 kg en estat natural i haurien pesat uns 30 kg en sec.

L’operació conjunta es van detenir dos veïns de Vila-seca de 36 i 37 anys per un delicte contra la salut pública i no es descarten més detencions en els propers dies. També es va intervenir un gos de raça potencialment perillosa, una arma de foc del tipus detonadora i una destral.

El passat mes de maig els agents de la Policia Local van iniciar els seguiments i vigilàncies de la finca, situada al carrer Moscou de Cambrils, i de les persones presumptament implicades i van elaborar fins a 24 informes, a banda de comprovacions i altres gestions. L’habitatge sempre estava vigilat per un o dos gossos de raça potencialment perillosa i els llums s’apagaven i encenien per simular que la casa estava habitada.

La intervenció conjunta de la Policia Local amb la Unitat d’Investigació de la comissaria de Reus de Mossos d’Esquadra estava planificada per la setmana que ve però dissabte es va haver d’avançar pels últims moviments observats. La instal·lació destaca per la seva professionalitat, amb un pinçament de l’electricitat directament de la xarxa de subministrament d’Endesa.