La col·laboració ciutadana va ser clau per poder localitzar els presumptes lladres. Diverses dotacions de policia van fer una intensa batuda pels barris Ametllers, Tallats i Jardins de Vilafortuny. L’operació va comptar amb la col·laboració d’un agent de la Guardia Urbana de Reus i un policia de Cambrils fora de servei.

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

La Policia Local de Cambrils i els Mossos d’Esquadra van participar ahir a la tarda en una actuació conjunta que va acabar amb la detenció de quatre persones que presumptament havien intentat robar en un  habitatge del barri dels Ametllers de la urbanització de Vilafortuny.

L’operatiu es va iniciar a la Sala Regional de Comandament d’un veí que havia vist com uns homes havien saltat la tanca perimetral d’un xalet del carrer Praga per presumptament cometre un robatori a l’interior.

Diverses unitats de cotxes patrulla de Policia i Mossos d’Esquadra es van desplegar per tota l’àrea i van iniciar una intensa batuda pels barris Ametllers, Tallats i Jardins de Vilafortuny, amb la col·laboració d’un veí de la zona, un agent de la Guàrdia Urbana de Reus i un policia local de  Cambrils fora de servei que també es van afegir a la cerca.

En primer lloc, els agents van aturar i identificar els dos ocupants d’un vehicle sospitós. Mentrestant, una altra patrulla va poder localitzar i detenir el primer dels presumptes implicats, que va permetre relacionar amb els fets els dos ocupants del vehicle aturat i procedir també a la seva detenció. El vehicle va ser retirat per la grua municipal i la documentació de trànsit està en mans de la policia per fer les comprovacions oportunes.

A les 17:46 hores, es va rebre un nou avís veïnal sobre la presència d’un quart individu possiblement relacionat amb la temptativa de robatori. A la zona, s’hi van traslladar diverses dotacions policials que van localitzar i van aconseguir detenir la quarta persona implicada, que fa oferir una gran resistència i va lesionar a dos agents.

Els detinguts són quatre homes de 30, 22, 48 i 33 anys. La investigació continua oberta.