Pilar Fernández Galceran ha estat la guanyadora del sorteig d’una obra a triar entre les exposades als Tallers Oberts

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Més d’un miler de persones han visitat la darrera edició dels Tallers Oberts dels artistes de Cambrils, descobrint els treballs d’una trentena de creadors locals.

Per tercer any consecutiu, els visitants han pogut participar en un sorteig i escollir una obra realitzada per un dels artistes. Enguany la guanyadora ha estat Pilar Fernández Galceran que ha escollit l’obra de Dolors Castells. El sorteig es va realitzar el passat dimarts 15 de desembre a l’Ajuntament de Cambrils.

La trentena d’artistes participants van exposar una obra realitzada de forma expressa per formar part d’aquest sorteig.

Els artistes

Aquest any, un dels edificis més emblemàtics del municipi, la Torre del Port, acollia a cinc artistes que portaven el seu taller en aquest espai. Es tracta de Marta Nolla, Núria Pons, Kamal Sultan, Blanca Castillo i Silvia Arenas.

La resta d’artistes participants en aquesta nova edició dels tallers oberts eren: Jobacasén, Nuri Mariné, Ma Lluïsa Recasens, Dolors Ruiz, Ruiz Vaca, Marta Fàbregas, Marta Claret, Dolors Ortuño, Montserrat Recasens, Jesús Gómez, Laura Mestres, David Callalu, Pere Estadella, Gemma Felip i Roser Coma. A més també hi van participar els artistes convidats: Sergi Margalef, Dolors Castells, Francesc Munté, Eva Gil, Ramón Sarle, Jordi Barberà, Sara Estalella, Jordina Ros i Laura Cesari.