El curs de word s’iniciarà el 18 de gener, mentre que el d’excel començarà a principis del mes de febrer

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

La programació de la formació professionalitzadora d’àmbit municipal inclou per a aquest principi d’any dos cursos més: un de word i l’altre d’excel tots dos de nivells inicials.

Pel que fa al curs de word, aquest té com a objectiu adquirir els coneixements bàsics de Word i la seva aplicació en el món laboral. El curs, de 20 hores de durada, s’iniciarà el 18 de gener i està previst que finalitzi el 2 de febrer. Les classes tindran lloc els dilluns, dimecres i divendres de 9:30 a 12 hores. El preu per tal de poder-s’hi inscriure és de 65 euros, mentre que baixa a 33 per a les persones aturades i a 59 per als pensionistes.

Pel que fa al curs d’excel, aquest que té per objectiu aprendre les funcions bàsiques del full de càlcul Excel i la seva aplicació també en el món laboral, aquest tindrà lloc del 8 al 24 de febrer, i les classes se celebraran els dilluns, dimecres i divendres de 9:30 a 12 hores. El preu de les inscripcions és el mateix que en el cas del curs de word.

Informació i inscripcions

Les persones interessades en assistir-hi poden formalitzar la seva matrícula a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), a la plaça de l’Ajuntament de Cambrils, o a través del telèfon 977 794 579. La inscripció també es pot fer on-line a través de la següent direcció: www.cambrils.cat/inscripcions

En tots dos casos, les classes se celebraran al Centre de Formació l’Estudi, a l’avinguda Horta de Santa Maria 14 de Cambrils.