El taller per fabricar una pastilla de xocolata XXL o el mural de Charlie i la fàbrica de xocolata són les noves propostes del cicle embaDAHLits que complementen les activitats iniciades en temporades anteriors per gaudir de l’estiu a la Biblioteca

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca Cultura

L’horari d’estiu de la Biblioteca s’iniciarà el 27 de juny i s’allargarà fins al 10 de setembre. Aquest serà de dilluns a divendres de 9:30 a 15 hores amb propostes especials perquè tota la família pugui gaudir de l’estiu.

Tots els dimecres de juliol i agost, a les 12 hores, es farà l’hora del conte Juguem i llegim i, després, una activitat lúdica de manualitats per a infants a partir de 5 anys. A la sessió del 27 de juliol el conte girarà al voltant de la xocolata com a introducció del taller a càrrec de Micu-Licu per a construir una pastilla de xocolata XXL. Caldrà inscriure’s prèviament a la Biblioteca per participar al taller.

Per a la cloenda del 31 d’agost, Judit Robert presentarà el seu llibre ‘La meva àvia és una princesa’. També es farà el sorteig d’una bossa entre els participants als Lots sorpresa i de dues entrades al Museu de la Xocolata, entre els assistents a la cloenda, com activitat inclosa al cicle embaDAHLits que commemora el naixement de Roald Dahl.

Del 27 de juny al 31 d’agost, la planta baixa de la Biblioteca serà l’espai que contindrà el mural de Charlie i la fàbrica de xocolata preparat per Melinda Kubik per promocionar la lectura de les obres de l’escriptor Roald Dahl.

També es continuarà amb el préstec dels Lots sorpresa, documents variats –novel·les, llibres infantils, DVD, etc. – tots en una bossa. Els usuaris amb carnet de la Biblioteca i majors de 16 anys podran emportar-se en préstec un Lot sorpresa i tenir-lo durant un mes. Les bosses estan patrocinades pel Departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils.

També hi ha la possibilitat de demanar visites a la Biblioteca per part de les entitats organitzadores dels Casals d’Estiu així com el préstec de lots de llibres vinculats a una matèria determinada. Les peticions es podran realitzar a través de la pàgina web: www.cambrils.cat/biblioteca