500 bicicletes pedalaran, durant 5 hores, per recaptar fons per la investigació del càncer infantil

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

El dissabte 31 d’agost de setembre, de 17h a 22h, al Passeig de les Palmeres de Cambrils, tindrà lloc la 7a Pedals Non Stop, un esdeveniment de cycling organitzat per l’Associació Solidaria Pedals Non Stop amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils.

 

Un total de 500 bicicletes, 150 més que en la passada edició, es podran pedalejar durant 5 hores amb l’objectiu de recaptar fons per la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu. Segons la Regidora d’Esports, la Sra. Natalia Pleguezuelos, “ens trobem davant d’un gran esdeveniment solidari, un espectacle esportiu i solidari que esperem que sigui tot un èxit”.

 

L’organitzador i creador de la Pedals Non Stop, Martin Pagliano, ha explicat que la cita solidària ja ha assolit el màxim d’inscripcions però que s’ha obert una llista d’espera. També, ha remarcat que, amb l’augment de participants, la cita es converteix en l’esdeveniment solidari més gran de Catalunya en número de bicicletes.

 

La novetat d’aquest any és que el divendres 30 d’agost a les 19h es realitzarà una màster class.

 

Hi haurà punts de venta físics de merchandising de l'Hospital Sant Joan amb les famoses "polseres Candela" i de Pedals Non Stop, en ambdós casos els fons recaptats es destinaran a la investigació del càncer infantil. També, es podran fer donacions des de la pàgina web www.pedalsnonstop.com. Des de l’organització esperen assolir els 5000€ de recaptació solidària.

 

 

Cambrils, destinació de turisme esportiu

 

Des de l’any 2013, quan Cambrils va aconseguir el Certificat en Destinació de Turisme Esportiu, segell de qualitat emès per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Cambrils treballa de manera determinada en la potenciació dels esdeveniments esportius que afavoreixin el binomi esport i turisme.

 

L’organització d’esdeveniments esportius de renom i de nivell mundial reforça la imatge del municipi com a destí de turisme esportiu, publicitat directa dels serveis disponibles al municipi així com de les instal·lacions esportives existents.

 

També s’organitzen actes i esdeveniments esportius de caire solidari que tenen com a objectiu recaptar fons per algunes campanyes, malalties, organitzacions i altres.