L’artista treballarà sobre una de les parets del recinte del 12 al 14 de maig. La sessió de contes del 15 de maig girarà al voltant d’aquesta creació.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

L’artista Mireia Chaos realitzarà un mural a una de les parets de la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils per celebrar els 20 anys de l’equipament. A més, participarà en l’activitat de contacontes per què els més petits puguin gaudir d’una historia d’amor per la literatura explicada a través de les imatges del mural.

El mural es pintarà del 12 al 14 de maig i l’hora del conte se celebrarà el proper 15 de maig a les 18 hores. La sessió de contes d’aproximadament 45 minuts per a infants d’entre 4 i 7 anys girarà al voltant del mural amb la col·laboració dels assistents per compartir la seva experiència.

Mireia Chaos és graduada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, i formada en la tècnica  psicocorporal MLC: el Mètode d’Alliberació de les Cuirasses. Actualment treballa com artista visual en el món de la il·lustració, la pintura i el muralisme. A la vegada que realitzant projectes d’Educació Emocional  a través de l’Art per infants i adolescents.

Altres projectes de l’artista han estat el mural de la biblioteca de l'Escola Marinada, un mural al SET cambrils i també a l'escola CEIP Cambrils. www.mireiachaos.com