L’alcaldessa els ha rebut a la Sala de Plens i ha respost les seves preguntes

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Educació
  • Serveis associats: Educació

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha rebut avui a la Sala de Plens els 77 alumnes de les tres classes de 4t del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. Els nens i nenes han arribat amb un qüestionari a la carpeta i moltes ganes de conèixer millor la feina de l’alcaldessa i el funcionament de l’administració.

Els alumnes, que han pres apunts, li han plantejat preguntes com des de quan va voler ser alcaldessa, si tenia alguna amiga alcaldessa, perquè només hi havia un alcalde o alcaldessa i no dos, què va ser més difícil per arribar a ser alcaldessa, que és el més divertit que li ha passat, quines mesures té previstes perquè Cambrils sigui una ciutat sostenible, què és el que li agrada més de la seva feina, com va viure la nit de l'atemptat o si li va fer vergonya la primera vegada que va parlar al Ple Municipal.

Durant la conversa, els nens i nenes també li han demanat informació sobre tres fills il·lustres de Cambrils que tenen bust a la Sala de Plens: el doctor Antoni de Gimbernat, el cardenal Vidal i Barraquer i el pare Salvador Gené. Posteriorment, els alumnes, acompanyats pels agents escolars, han visitat les dependències de l’Ajuntament i la comissaria de la Policia Local.