La 37a edició de la mostra s’inaugurarà el proper divendres 11 de maig a les 20 hores i es podrà visitar fins l’1 de juliol. L’objectiu és reivindicar el talent dels creadors locals i projectar el seu treball.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Pintura, fotografia, ceràmica, dibuix, patchwork, escultura i altres disciplines artístiques de les mans de 52 artistes de Cambrils. La Sala Àgora de l’Ajuntament de Cambrils està a punt d’acollir la 37a edició de la mostra col·lectiva Artistes de Cambrils. L’exposició s’inaugurarà el proper divendres, 11 de maig, a les  20 hores, i es podrà visitar fins el dia 1 de juliol.

La mostra té una llarga trajectòria, s’ha consolidat dins el panorama cultural de la ciutat i s’ha convertit en una plataforma per projectar l’obra dels artistes locals. L’objectiu és impulsar les manifestacions artístiques més properes, facilitar l’espai on poder difondre-les i mostrar la vivesa de la creació, les idees i l’art en general a Cambrils.

En aquesta ocasió cal destacar el record de participació. La mostra acull deu creadors més que en l’edició passada; hi ha deu artistes que exposen a Artistes de Cambrils per primera vegada, i s’hi sumen dos col·lectius: el Taller Fang i Mar i els alumnes del Taller d’Ort.

Artistes participants

Javier Estera, Nuri Mariné, Obdulia Boada, Ma Asunción García, Francesc Rodríguez, Francisco Domingo, Concepción Visiedo, Laura Mestres, Rosana Fuster, Ana Vilallonga, Belen Domingo, Cristina Salvans, Myriam Alfaro, Cinta Ballesté, Francesc Marcó, Maria Rus, Dolors Sabaté, Josép A. Lidón, Lucia Alvarez, Marta Fàbregas, Xavi Castellnou, Jaume Cases, Alberto Insa, Dolors           Castells, Montse Forcadell, Yvonne Sussane, Rafael Rubio, Jesús Gómez, Rosa Mata, Mª Lourdes Mercadé, Josep Safont, Jesús Tápia, Ana Mª Morera, Nuria Pons, Concepción Pallares, Daviu, Ana Roselló, Cristiane Freitas, Pilar Gonzalvo, Enric Ferré, Queralt Osorio, Christine Picazo, Linda Eatenton, Cori Tàrrec, Jordi Tremosa, Solveig Nilsson, Agustín Vázquez, Abril Vilà, David Callau, Dafne Jorba, Taller Fang i Mar i alumnes Taller d’Ort.

Inauguració de l’exposició Artistes de Cambrils

Dia: Divendres, 11 de maig (oberta fins l’1 de juliol)

Hora:  20 hores

Lloc: Sala Àgora (plaça de l’Ajuntament, 4)