El concerts d’Ara Malikian, Good Save the Queen i Raphael van penjar el cartell de complert. El model de programació diària durant els deu dies s’ha demostrat més eficient.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i el president del Grup Clipper’s, Juli Guiu, han fet balanç de l’edició d’enguany del Festival Internacional de Música de Cambrils. En les seves respectives intervencions, ambdós han coincidit en destacar que “el model de programació diària durant els deu dies “s’ha demostrat bo, pràctic i molt més eficient, en tant que minimitza els efectes derivats del muntatge i desmuntatge de les grans estructures i n’optimitza el seu ús”.

El president del Grup Clipper’s ha destacat que “per a la seva empresa, ha estat un gran repte una gran experiència agafar el relleu d’aquest festival històric en la seva 47ª edició.  Tot l’equip de Clipper’s hem donat màxima prioritat a aquest projecte, engegant-lo amb moltíssima il·lusió i esforç” i ha afegit que “estem molt satisfets i agraïts de la gran acollida que ha tingut aquesta edició del festival per part del públic de Cambrils i esperem seguir aportant al FIMC el nostre segell de qualitat per molts anys més”.

Per la seva part, l’alcalde Oliver Klein, ha afirmat “que hem encetat una nova època del Festival amb un nou format de programació que és un encert. L’enorme experiència i el bon saber fer de l’empresa Clipper’s ha estat un pas definitiu per assolir la projecció que necessitava el Festival”.  En la mateixa línia ha destacat que “des del primer moment Clipper’s i l’Ajuntament ens vam entendre en el que és un objectiu comú i compartit: consolidar, definitivament, un festival de gran rellevància que sigui un referent de qualitat del sud de Catalunya”. “El Festival d’enguany ha estat un atractiu cultural i turístic de primer nivell que ens situa al capdavant de tot entre els municipis turístics de la Costa Daurada amb iniciatives semblants”.

Per acabar, tant Juli Guiu com Oliver Klein han destacat que els bons resultats obtinguts i l’alt nivell assolit  “són fruit del treball intens i colze a colze entre els equips municipals i els de Clipper’s, no només durant els deu dies del certamen, sinó durant els mesos previs” .

Ambdós han conclòs les seves intervencions afirmant que “enguany el llistó ha quedat molt alt, però l’edició del 2023 -la programació del qual es coneixerà durant el mes de febrer- serà encara millor” .

Per l’escenari del Festival Internacional de Música de Cambrils han desfilat aquest any també artistes de la talla d’Ara Malikian, que va exhaurir totes les entrades; God Save the Queen, Rels B, Sergio Dalma, Taburete, Loquillo, Raphael, també amb totes les entrades esgotades; Mag Lari i Els Pets. En total, 10 actuacions d’artistes nacionals i internacionals de referència han conformat un cartell eclèctic i de primer nivell, amb l’objectiu d’oferir al públic de Cambrils unes nits d’estiu úniques. A banda dels concerts, el públic ha pogut gaudir abans i després dels concerts d’un espai Village totalment renovat amb actuacions en directe i una àmplia oferta gastronòmica de la mà de Cal Blay Food Lovers.