Després de molts anys pintant, és la primera vegada que l’autor mostra la seva obra al públic. Els quadres es caracteritzen per l'aparició de dibuixos originals que simulen animalets o criatures. L’exposició es podrà visitar fins el 28 d’abril a la Sala Àmbits.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Marcel Aragonès inaugurarà divendres, 24 de març, a les 20 hores, l’exposició de pintura abstracta “Creatures” a la sala Àmbits del Centre Cultural de Cambrils (carrer Sant Plàcid, 18-20). La mostra es podrà visitar fins el proper 28 d’abril de dilluns a divendres de 15 a 22 hores.

“Creatures”, el títol de l’exposició, és una barreja de les paraules “crear” i “criatures”, ja que part de l’obra de l’autor es caracteritza i diferencia per la presència de dibuixos originals que simulen animalets o criatures.

La mostra està composada per 26 obres creades els últims mesos, que es complementen amb objectes que contribueixen a crear un espai decoratiu concret, com un gerro de flors, una planta, una guitarra pintada, una talla africana de fusta o un tronc de platja pintat.

Aragonès explica que s’ha decidit a mostrar al públic la seva feina després de molts anys pintant, una passió que va començar de petit i que de gran ha madurat. De fet, per l’artista en realitat la pintura no és una feina sinó una manera d’esvair-se de si mateix i dels problemes quotidians. “Els moments pintant, en silenci o escoltant música, s'han convertit en una necessitat vital però tan íntima i personal que mai fins ara no havia tingut la necessitat ni el desig de compartir-ho”, afirma Aragonès. Amb l’exposició, el seu objectiu és que la seva obra apassioni o horroritzi al públic, però no deixi indiferent a ningú.

El pintor de Mont-roig ha expressat la seva satisfacció per inaugurar la seva primera exposició a la sala Àmbits perquè assegura que part dels millors moments i records de la seva vida estan estretament vinculats a Cambrils.