La fotografia de la jove va ser la més votada al Facebook

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

L’alcaldessa de Cambrils va fer entrega ahir, a la jove cambrilenca Mara Osuna, del premi que li corresponia com a guanyadora del Concurs de disfresses de la primera Nit dels Morts de Cambrils, que es va organitzar a l’Ateneu Juvenil el passat 31 de novembre. La regidora de Joventut, Laura Mellau, també participar a l’acte i va aprofitar per felicitar a la jove.

Recordem que els participants a la festa, es van fer fotografies disfressats davant del photocall creat per a l’ocasió i que aquestes es van penjar al compte de Facebook de Joventut Cambrils la mateixa matinada de l’1 de novembre. Així, des de l’1 de novembre i fins ahir, que es va acabar el termini per votar la millor foto, els joves han pogut acumular “m’agrada” a la xarxa social per aconseguir el premi que estava en joc, dues entrades al parc temàtic PortAventura.

Finalment, la imatge de la Mara Osuna és la que va acumular més “m’agrada” i va resultar guanyadora.

Mig miler d’assistens a la Nit del Morts

Prop de mig miler de persones van omplir dijous 31 d’octubre la sala de Concerts de l’Ateneu per viure la primera Nit dels Morts, organitzada pel departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils i que va comptar amb la participació dels dj’s cambrilencs Ivan Cruz, Ivan Rose i Danny Gomez. 

La nova proposta, emmarcada dins del Pla Local de Joventut,  va ser un èxit de públic i de funcionament, i va servir com a prova pilot de cara a les festes temàtiques que la regidoria preveu dur a terme als centres escolars properament.

L’objectiu de la Nit dels Morts és oferir una activitat alternativa als joves del municipi per celebrar la castanyada i promocionar les activitats artístiques.