• Categoritzat com: Comunicació

Davant l’anunci de fallida emès per la Caixa Agrària de Cambrils i el tancament provisional de les seves oficines per la manca de liquiditat immediata, els grups municipals d'ERC, CiU, NMC, C’s, PSC, PP i AdC de l'Ajuntament de Cambrils signants, manifestem:

 

PRIMER

L'Ajuntament de Cambrils vol mostrar la seva solidaritat cap a totes aquelles persones que s’han vist afectades per aquesta greu situació. Alhora, l’Ajuntament vol manifestar el seu suport cap a la Cooperativa Agrícola de Cambrils i els seus treballadors i treballadores. La Cooperativa és un motor econòmic del municipi i el consistori impulsarà aquelles mesures que estiguin al seu abast per tal que pugui mantenir la seva viabilitat.

 

SEGON

A instància de l’Ajuntament de Cambrils, el Consell Comarcal del Baix Camp traslladarà una persona per tal d’oferir el servei de l’OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor) des de les oficines de l’OAC de Cambrils.

 

TERCER

L’Ajuntament de Cambrils, tal i com ja va fer ahir l’alcaldessa de la ciutat, demana en l'àmbit de les competències que la Llei atribueix a cada administració que els Departaments implicats del Govern de Catalunya mantinguin en tot moment informat a l'Ajuntament de Cambrils de les accions que s'adoptin per a la solució de la situació actual.

 

 

Cambrils 23 desembre 2015