L’acte ha estat organitzat per l’Ajuntament de Cambrils, a través del Departaments de Cultura i Ensenyament i el Museu d’Història de Cambrils, conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili (URV)

  • Categoritzat com: Cultura i Festes Educació
  • Serveis associats: Educació Cultura

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Cambrils ha acollit aquest migdia l’acte de lliurament dels Premis d’Excel·lència als millors expedients acadèmics del curs 2015-2016. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cambrils, Montserrat Masdeu; el regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella; el vicerector d’Universitat i Societat de la URV, Jordi Tous; així com del Director del Museu d’Història de Cambrils, Gerard Martí.

L’alcaldessa de Cambrils ha ressaltat que aquests reconeixements volen premiar la seva constància, perseverança i esforç. “Haver arribat fins aquí no és una casualitat. És fruit del vostre treball i dels esforços que hi heu dedicat al llard de tot aquest temps” ha afirmat l’alcaldessa.

Per la seva part el vicerector de la URV ha volgut destacar la importància dels estudis superiors en el context econòmic global actual.

Acte seguit, i després dels corresponents parlaments, s’ha procedit a lliurar els Premis d’Excel·lència i reconeixement als millors expedients acadèmics del curs   2015-2016 de Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Superior.

Les alumnes que han rebut el Premi a l’Excel·lència han estat:

- Núria Lladós (Ramon Berenguer IV)

-          Snezana Lukic (Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils)

 

La resta d’alumnat de Batxillerat reconeguts han estat:

 

-          Alba Segarra (Cambrils)

-          Ferran Ballester (Cambrils)

-          Mónica Cambra (Cambrils)

-          Ignasi Salat (Cambrils)

-          Marc Cubells (Mar de la Frau)

-          Clàudia Carles (Mar de la Frau)

 

Pel que fa a l’alumnat de Cicles Formatius de Grau Superior reconeguts han estat:

 

-          Andrea Franch (Ramon Berenguer IV)

-          Sergio García (Ramon Berenguer IV)

-          Gerard Albert Wan (Hoteleria i Turisme)

-          Aitor García (Hoteleria i Turisme)

-          Javier Martínez (Hoteleria i Turisme)

-          Marc Marchante (Ramon Berenguer IV)

 

 

L’acte ha estat organitzat per l’Ajuntament de Cambrils a través del Departaments de Cultura i Ensenyament i el Museu d’Història de Cambrils, conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili (URV).