La fira organitzada per la Cooperativa Agrícola se celebrarà telemàticament del 7 al 28 de novembre. S’han hagut de suspendre les degustacions als restaurants i les visites guiades al molí. Ja es pot adquirir l’oli del raig online o presencialment a l’agrobotiga i a partir del 7 de novembre es posarà a la venda l’oli nou filtrat.

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica

Cambrils donarà la benvinguda a l’oli nou d’oliva verge extra Mestral de la Cooperativa Agrícola amb la celebració d'una fira virtual que oferirà continguts relacionats amb aquest producte de proximitat del 7 al 28 de novembre i la distribució de vals de descompte per adquirir oli nou online o presencialment a l’agrobotiga.

El Departament de Promoció Econòmica i la Cooperativa Agrícola ja havien descartat el tradicional esmorzar popular, però fins fa pocs dies continuaven treballant per mantenir part de les activitats paral·leles com els tastos d’oli als restaurants o la visita al molí de l’oli en grups reduïts.

Fa dues setmanes, amb el tancament de la restauració ja es van anul·lar els tastos amb minidosis d’oli que s’havien d’oferir als 25 establiments participants a partir del 30 d’octubre. Aquesta setmana, davant l’agreujament de la situació sanitària i amb les noves mesures aprovades, s’ha decidit cancel·lar també la visita guiada sobre el procés d’elaboració de l’oli.

Malgrat la pandèmia, la pagesia de Cambrils segueix amb la seva activitat i des del passat dia 20 d’octubre s’està produint l'oli verge extra de la cooperativa. Des del 26 d’octubre ja està a disposició l’oli del raig i a partir del dia 7 de novembre es podrà adquirir l'oli nou filtrat a l'agrobotiga amb horari de 8:30 a 20:30 hores, als establiments habituals, online al web  https://www.mestralcambrils.com/jornades-oli-nou o per telèfon al 977369511. Durant aquest període els enviaments es fan sense cost de transport al Camp de Tarragona per les persones confinades o que no es vulguin desplaçar.

D’altra banda, com cada any, s’oferiran vals de descompte de 2 euros, però aquesta vegada, en comptes de ser per les compres d’un dia concret, es podran utilitzar fins el 28 de novembre per evitar aglomeracions. Aquests descomptes es podran obtenir al web de la cooperativa i també es publicaran a mitjans locals.