Els botiguers han presentat avui el programa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils. La pista de patinatge de la plaça Aragó, l’ampliació de la Fira de Nadal i la Pessebrada del Port són algunes de les novetats més destacades.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Promoció Econòmica

L’alcaldessa de  Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, i les tres associacions de comerciants de Cambrils (Unió de Botiguers de Cambrils, Associació d’empresaris i comerciants Vilacentre i l’Associació Xarxa del Port) han presentat aquest matí el programa d’activitats per dinamitzar la campanya de Nadal.

El desenvolupament i la millora del sector comercial de Cambrils és una de les prioritats de l’Ajuntament de Cambrils, que posa l’accent en els valors afegits del teixit comercial de Cambrils com un comerç de proximitat, divers, amb personalitat pròpia, flexible i obert els caps de setmana. Per aquest motiu, l’Ajuntament i el sector estan treballant de forma transversal en un projecte de desenvolupament comercial.

En aquest sentit, l’alcaldessa ha destacat que el programa d’activitats de Nadal, que per primera vegada es presenta conjuntament, és la suma d’esforços entre l’Ajuntament i les tres associacions per aprofitar i enriquir el potencial de  Cambrils. En la mateixa línia, la regidora de Promoció Econòmica ha remarcat la importància del sector més enllà de l’activitat estrictament comercial. “El comerç ens permet integrar, vertebrar i cohesionar l’espai físic, i alhora crear sinèrgies amb la resta d’activitats econòmiques”, ha assegurat. La regidora també ha explicat que anar de compres també és una activitat d’oci i ha afirmat que aquest programa d’activitats beneficia els comerços però també Cambrils.

Per la seva banda, els representants de les tres associacions han detallat les diferents activitats programades. Entre les novetats hi ha la pista de patinatge sense gel que s’han instal·lat a la plaça Aragó i que funcionarà del 3 de desembre fins al 8 de gener.

Una altra novetat destacada és l’ampliació de la Fira de Nadal, que fins ara ocupava només la plaça de la Vila i enguany creixerà cap al carrer Antoni de Gimbernat i el passeig Albert, amb més de 30 parades de tot tipus de productes i ornaments nadalencs.

També enguany s’ha afegit al programa la Pessebrada al Port, una ruta de photocalls amb escenes tradicionals del pessebre on els visitants es podran fotografiar; l’arbre dels desitjos de la plaça del Pòsit i els arbres guarnits dels carrers del Port.

A més, hi haurà atraccions infantils a les places Mossèn Joan Batalla, Carles Roig i Josep Martí i Nolla, sortejos, concursos d’aparadors i carpes d’animació infantil.

ACTIVITATS DE NADAL

-          FIRA DE NADAL: del 4 al 8 de desembre, a la plaça de la Vila, c/A.Gimbernat i Passeig Albert, més de 30 parades amb tot tipus de productes i ornaments nadalencs. I per la canalla, atraccions infantils i taller de maquillatge. Organitza l’Associació Vilacentre.

-          PISTA DE PATINATGE DE NADAL SENSE GEL: del 3 de desembre al 8 de gener  a la plaça d’Aragó, gaudeix d’agradables patinades. Comprant a les botigues associades a la campanya podràs aconseguir tiquets de descompte pels teus fills. Tots el dies d’11 a 14 h i de 16.30 a 21 h. Dies 25 i 26/12 i 1/01 només per les tardes.

-          CARPES D’ANIMACIÓ INFANTIL: a la plaça d’Aragó i a la plaça de Carles Roig,  diferents caps de setmana del mes de desembre, podràs adquirir manualitats, galetes, xocolata, etc., per aquestes festes de Nadal.

-          EL NADAL MÉS DIVERTIT: del 23 de desembre al 5 de gener, atraccions infantils a les places Mossèn Joan Batalla, Carles Roig i Josep Martí i Nolla. Comprant a les botigues associades a la campanya podràs aconseguir tiquets de descompte pels teus fills. De 10.30 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h. Tancat el 25/12 i 1/01.

-          SORTEIG DE “LA CISTELLA DE LA UBC”: el dia 22 de desembre sorteig a la seu de la Revista Cambrils de cistelles nadalenques. Comprant a les botigues associades a la campanya podràs aconseguir tiquets per participar en el sorteig que es poden dipositar a la Revista Cambrils i al Centre Cívic Les Basses.

-          CONCURS D’APARADORS DE NADAL: el dia 17 de desembre ruta pels aparadors dels comerços de Cambrils i concurs.  Organitza la Unió de Botiguers de Cambrils.

-          PESSEBRADA AL PORT: ruta de photocalls amb escenes tradicionals del pessebre on et podràs fotografiar.  Del dia 2 de desembre i durant la campanya de Nadal al carrer del Carme i Drassanes i places  de les Remendadores, de Marcel·lí Domingo, de la Sardana, de Mossèn Joan Batalla i de l’església de Sant Pere.

-          ARBRE DE NADAL: PHOTOCALL arbre dels desitjos de Nadal a la plaça del Pòsit.

-          COM A NOVETAT: LA NOSTRA ESTRELLA ETS TU: passeja pels carrers del Port i gaudeix del making off arbres contemporanis nadalencs.

Dies 7 i 17 de desembre, recollida de cartes pel Pare Noel a la plaça del Pòsit a partir de les 18 h. Organitza l’Associació Xarxa del Port.