El títol de transport permet realitzar viatges il·limitats amb l’autobús urbà de Cambrils durant tot l’any per només 10 euros. Les targetes es poden sol·licitar presencialment a l’OAC (amb cita prèvia) o online des del web www.aparcam.cat.

  • Categoritzat com: Comunicació Transport i Mobilitat (Aparcam)
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

A partir del proper dimecres 1 de desembre les persones empadronades a Cambrils ja podran sol·licitar i utilitzar la nova targeta t-BUS per l’any 2022 pagant només 10 euros.

La targeta es podrà sol·licitar o renovar online des de la web www.aparcam.cat o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament (cal demanar cita prèvia al 977 794579 des de l’enllaç https://citaprevia.gestorn.com/cambrils).

En el cas de les persones majors de 65 anys la targeta és gratuïta i es renova automàticament. Les persones que ja tinguin la t-BUS +65 no hauran de fer cap tràmit mentre que les que compleixin els 65 anys durant el 2022 la podran sol·licitar gratuïtament una vegada els hagin complert.

La t-BUS és una targeta personal i intransferible que permet accedir de manera il·limitada i gratuïta al bus urbà de Cambrils des de la seva expedició i durant tot l’any 2022.

L’objectiu és fomentar l’ús de l’autobús per disminuir el nombre de vehicles i les conseqüents congestions de trànsit, problemes d’aparcament i contaminació, i millorar la seguretat a la xarxa viària, la mobilitat i la connexió entre el centre i els barris.

Els horaris i recorreguts del servei d’autobús urbà es poden consultar a la pàgina web www.aparcam.cat. Aparcam avança que a partir del gener de 2022 aquests horaris i recorreguts es poden veure modificats per l’inici de diferents obres previstes al municipi.