El títol de transport permet realitzar viatges il·limitats amb les dues línies d’autobús urbà durant tot l’any per només 10 euros. Les renovacions es poden sol·licitar presencialment a l’OAC o online al web www.aparcam.cat.

  • Categoritzat com: Comunicació Transport i Mobilitat (Aparcam)
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

Comença la renovació de les targetes anuals pel transport públic urbà de Cambrils T-BUS 2020. A partir del dia 1 de desembre les persones usuàries de la targeta t-BUS poden renovar-la per a l’any vinent pagant només 10 euros per les despeses de tramitació. La renovació es podrà sol·licitar presencialment a l’OAC o online al web www.aparcam.cat. Les instruccions del procediment es poden veure en aquest vídeo.

Totes les persones empadronades al municipi de Cambrils poden sol·licitar aquest títol de transport personal i intransferible que permet realitzar viatges il·limitats amb les línies de transport urbà L1 (centre urbà i urbanitzacions de Llevant) i L2 (centre urbà i urbanitzacions de Ponent) durant el 2020.

D’altra banda, es renovaran automàticament les targetes T-BUS +65 de les persones usuàries que ja les tinguin. Les persones que compleixin 65 anys durant el 2020 podran passar per l’OAC o APARCAM i sol·licitar al targeta gratuïta T-BUS + 65, una vegada hagin complert els anys.

Aquest any un total de 1.752 persones estan gaudint dels avantatges de la targeta T-BUS 2019. El municipi va ser pioner a Catalunya en implantar la gratuïtat del transport el 2014. L’objectiu és fomentar l’ús de l’autobús per disminuir el nombre de vehicles i les conseqüents congestions de trànsit, problemes d’aparcament i contaminació, i millorar la seguretat a la xarxa viària, la mobilitat i la connexió entre el centre i els barris.