El servei s’oferirà des del Departament de Secretaria presencialment o telefònicament al número 977 79 45 73

  • Categoritzat com: Secretaria i Serveis Jurídics

Del dia 25 al 29 d’abril de 2024, ambdós inclosos, es podran consultar les llistes electorals i presentar reclamacions, si és el cas. El servei de consulta es farà al Departament de Secretaria de l’Ajuntament de Cambrils presencialment o telefònicament al número 977 79 45 73, en horari d’atenció al públic (de 8h a 14h els dies laborables).

Els electors i les electores que disposin d'un certificat electrònic acceptat segons la relació publicada a la seu electrònica de l'INE, també poden realitzar la consulta de les seves dades a través d'internet al web https://sede.ine.gob.es.

És important consultar les dades del Cens Electoral per detectar possibles errors i poder exercir el dret de votació en les properes eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny.  El cens electoral de les eleccions al Parlament Europeu es va tancar en data 1 de febrer de 2024 amb les variacions tramitades fins el 30 de gener de 2024.

L’exposició al públic de les llistes electorals per les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig ja es va realitzar entre els passats dies 25 de març i l’1 d’abril.