La Cuca es podrà visitar el dia 13, La Galereta el 22, i la Dolors Medina el 29, mentre que per anar a la Vicki i la Montessori cal trucar per concertar cita. Les preinscripcions es podran fer del 6 al 17 de maig de manera telemàtica o presencial amb cità prèvia a l’OME o al centre sol·licitat en primera opció.

  • Categoritzat com: Educació
  • Serveis associats: Educació

Les llars d’infants de Cambrils obriran les seves portes a totes les famílies que vulguin matricular els seus fills i filles pel curs 2024-2025 i estiguin interessades en visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà els projectes educatius.

Les llars d’infants municipals La Galereta i Maria Dolors Medina realitzaran les jornades de portes obertes els dilluns 22 i el 29 d’abril respectivament en diversos horaris en funció del grup d’edat.

La llar d’infants La Cuca obrirà les portes aquest dissabte dia 13 d’abril a les 10 hores, mentre que les persones interessades en visitar la llar d’infants Vicki o l’escola infantil Montessori hauran de trucar prèviament per demanar cita.

Les preinscripcions es podran realitzar a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) (avinguda Horta de Santa Maria, 14) del 6 al 17 de maig, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, o bé al centre sol·licitat en primera opció. Es pot demanar cita a l’OME trucant als telèfons 977 30 74 01 i 977 79 45 79 o també trucant directament a les llars. Trobareu tota la informació actualitzada al web de l’OME: https://www.cambrils.cat/ca/serveis/educacio/serveis/ome/llars-d-infants-preinscripcio-2024-25.