Les preinscripcions es podran fer del 4 al 15 de maig de manera telemàtica o presencial amb cità prèvia a l’OME o al centre sol·licitat en primera opció

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

Les llars d’infants de Cambrils obriran les seves portes a totes les famílies que vulguin matricular els seus fills i filles pel curs 2023-2024 i estiguin interessades en visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà els projectes educatius.

Les llars d’infants municipals Maria Dolors Medina i La Galereta realitzaran les jornades de portes obertes el 24 i el 26 d’abril respectivament en diversos horaris en funció del grup d’edat.

La llar d’infants La Cuca obrirà les portes aquest dissabte dia 15 d’abril a les 10 hores mentre que en el cas de la llar d’infants Vicki i l’escola infantil Montessori les persones interessades hauran de trucar prèviament per demanar cita.

Les preinscripcions es podran realitzar a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) (avinguda Horta de Santa Maria, 14) del 4 al 15 de maig, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, o bé al centre sol·licitat en primera opció.

Es pot demanar cita a l’OME trucant als telèfons 977 30 74 01 i 977 79 45 79 o també trucant directament a les llars. Al web de l’OME trobareu actualitzada tota la informació: https://www.cambrils.cat/ensenyament/ensenyament/ome/llars-d-infants-preinscripcio-2023-24.