L’actuació es portarà a terme el 19 de desembre a la parròquia de Sant Pere. La recaptació es destinarà íntegrament a la campanya solidària dedicada a la lluita contra el càncer.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació Escola de Música

L’Escola Municipal de Música de Cambrils tornarà a oferir un concert solidari per col·laborar amb la Marató de Tv3. L’actuació es portarà tindrà lloc a la parròquia de Sant Pere el proper dimecres, 19 de desembre, a les 18 hores.

L’actuació anirà a càrrec dels cors (Cor Petits Cantors, Kodaly, Vivace i Adagio), les Orquestres (OCA, ORCA, Kadenza i el grup de violoncels i contrabaixos), els Grups de Guitarres (infantils i juvenils), els Grups de vent (Bufa Band, Stacccato i Crescendo) i la Combo Big Band, sota la batuta dels professors i professores Maria del Mar González, Reyes Gil, Albert Carbonell, Enric Prats, Miguel Javaloy,  Ivan Babiloni i Dídac Arcas.

Com cada any, la recaptació d’aquest concert es destinarà íntegrament a la Marató de Tv3, que enguany està dedicada a la lluita contra el càncer. L’aportació de les persones assistents serà voluntària.