Les famílies que vulguin més informació es poden dirigir a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

Els centres d’educació infantil, primària i d'ESO de Cambrils han començat les seves Jornades de Portes Obertes per a la preinscripció per al curs 2021-22. Seguint les condicions dictades pel Departament d’Educació de la Generalitat, les famílies interessades poden visitar les instal·lacions virtualment i/o presencialment i conèixer de primera mà els projectes educatius, les activitats i altres serveis com el menjador i l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes.

El Departament d’Educació de l’Ajuntament ha enviat una carta a totes les famílies amb infants que el proper curs començaran P3 amb les adreces, telèfons i informació de les escoles i de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME).

En aquesta carta, l’Ajuntament recomana als pares i mares que participin en aquestes jornades i plantegin tots els seus dubtes abans d’escollir centre. A més, informa que anar a l’escola de l’entorn més proper és una elecció que comporta avantatges socials i ambientals perquè facilita la integració a la comunitat del barri i evita desplaçaments i problemes de mobilitat.

Les dates i horaris, així com les condicions particulars de les jornades de portes obertes dels diferents centres són les següents:

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

Els pares i mares interessats en rebre més informació es poden dirigir a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de Cambrils, ubicada a l’Avinguda Horta de Santa Maria, 14, 4a planta, sol·licitant cita prèvia als telèfons 977 30 74 01 o 977 79 45 79. També es pot enviar un correu electrònic a ome@cambrils.org o bé consultar el web de l’OME.