La 60a edició se celebrarà del 2 al 4 de juny i preveu una afluència de més de 40.000 visitants. L’aparador comercial, de més de 27.000 m2 d’exposició, es complementa amb activitats d’oci familiar, culturals i gastronòmiques.

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica

Les empreses interessades en participar a la 60a edició de la Fira Multisectorial de Cambrils tenen temps fins el 22 d’abril per reservar el seu espai d’exposició al pavelló o al recinte firal a l’aire lliure. L’organització també ofereix la possibilitat de participar-hi mitjançant altres vies, com poden ser l’organització d’activitats de dinamització o el patrocini d’espais.

La Fira Multisectorial de Cambrils, que se celebrarà del 2 al 4 de juny, és un aparador comercial ple d’oportunitats de negoci i un punt de trobada per les empreses expositores, que ocupa una posició destacada entre els esdeveniments firals de Catalunya. En la passada edició, més de 40.000 persones van visitar i gaudir dels espais comercials d’exposició. A més, l’activitat firal es complementa amb un seguit d’activitats d’oci, culturals, gastronòmiques i esportives adreçades a tots els públics.

Els interessats poden ampliar la informació al web www.firacambrils.com, on hi trobaran la fitxa tècnica, i posar-se en contacte amb l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament a través del correu electrònic peconomica@cambrils.org o els telèfons 977-794 679 i 977-794 579. També poden consultar les normes de participació, els horaris d’obertura, les tarifes i la sol·licitud d’inscripció en aquest dossier.