El Centre Cívic les Basses acull una senzilla, dinàmica i molt visual exposició que ajuda a interpretar la Nova Llei del Voluntariat i de Foment de l’Associacionisme. Aquesta llei, 25/2015 del 30 de juliol, ha entrat en vigor recentment i recull tots aquells aspectes fonamentals que cal conèixer per fer entre tots i totes de la tasca voluntària, l’eina útil, reconeguda i de transformació social, que volem.

Es pot visitar en l’horari habitual d’obertura del Centre Cívic, de 8:00 a 21:00 hores de dilluns a divendres. Està ubicada al Racó Viu del Voluntariat, al hall de l’entrada del carrer Sant Pere.

Per a qualsevol altre dubte o ampliació d’algun aspecte, cal destacar també que des del Punt del Voluntariat resten a la vostra disposició en atenció directa els dimecres de 16:00 a 18:00 i els divendres de 10:00 a 12:00 al mateix Centre Cívic.

A més, a partir d’avui, i durant tot el mes, també es pot gaudir de l’experiència del “Valor de ser voluntari”, amb l’exposició itinerant que es duu a terme a la Biblioteca de Cambrils. Us convidem també a visitar-la, i impregnar-vos del Voluntariat.