En modalitat Sprint, els més ràpids han estat Eva González i Aaron Pagès

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

Laura Bota i Luis Miguel Carrasco van ser els guanyadors en modalitat Olímpic de la novena edició del Triatló de Cambrils, una de les proves del circuit popular de triatló SB Hotels Triathlon Series by Sailfish. Laura Bota ha completat el circuit amb un temps de 02:24:50 i Luis Miguel Carrasco amb una marca de 02:11:33. En la modalitat Sprint, els primers a creuar la meta han estat Eva González amb un temps de 01:13:16 i Aaron Pagès amb un registre de 00:59:11.

El Triatló ha sortit aquest dissabte 28 de maig a les 17 hores des de la platja del Regueral i hi han participat prop de 400 triatletes en les dues modalitats: Sprint (0,75 km de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de carrera a peu) i Olímpic (1,5 km de natació, 40 km de bicicleta i 10 km de carrera a peu).

Cap a les vuit del vespre, l'alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la regidora d'Esports, Natalia Pleguezuelos, i altres autoritats de l'Ajuntament de Cambrils han fet el lliurament de trofeus als tres primers classificats de cada modalitat i categoria.

L’alcalde de Cambrils ha destacat la participació i la bona organització de l’esdeveniment i ha afirmat que una vegada més Cambrils ha demostrat la capacitat per acollir competicions esportives de primer nivell.

L’organització vol donar les gràcies una vegada més a voluntariat, policia local, protecció civil, administració, patrocinadors i col·laboradors pel seu suport en aquesta edició.

Les classificacions del Triatló de Cambrils ja estan disponibles a la pàgina web oficial de l'esdeveniment: www.sbhotelstriathlonseries.com

Pàgina web: https://sbhotelstriathlonseries.com/
Facebook: https://www.facebook.com/sbhotelstriathlonseries
Instagram: https://www.instagram.com/sbhotelstriathlonseries/