L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, i la regidora Teresa Recasens li han lliurat un ram de flors durant l’homenatge a la Residència Cambrils Suite

  • Categoritzat com: Benestar Social i Inclusió

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, i la regidora Teresa Recasens han assistit avui a l’homenatge a Marina Gené per felicitar-la pel seu centenari, regalar-li un ram de flors en nom de l’Ajuntament, i compartir una estona amb ella i la seva família. L’acte s’ha portat a terme aquest matí a la Residència Cambrils Suite i ha comptat amb la presència del seu fill Ramon i la seva jove Glòria, a més d’altres familiars i companys i companyes de la residència.  

Marina Gené va néixer a Cambrils i posteriorment va viure a Barcelona, on va conèixer el seu marit i es va casar. Va treballar de modista fins que va néixer el seu fill Ramon. Des d’aquell moment es va dedicar a les tasques de la llar i la criança, però també cosia de manera puntual quan algú li demanava algun brodat. Quan va morir el seu marit, va tornar a Cambrils perquè hi tenia família i anys més tard va marxar una altra vegada a Barcelona. Des del 2019 viu a la Residència Cambrils Suite, on es va retrobar amb algunes amigues de Cambrils.  

centenaria2.jpeg

centenaria3.jpeg