La reobertura a les visites individuals diàries coincideix amb millores com la instal·lació d’una xarxa de punts de recreació virtual, la nova passera i les visites teatralitzades

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes

La Vil·la Romana de la Llosa disposa des d’aquesta setmana d’un nou horari d’obertura permanent per a visites individuals. Aprofitant la temporada de més afluència turística, el Museu d’Història de Cambrils obre el jaciment amb el següent horari:

JULIOL I AGOST

De dimarts a dissabte de 11h a 14h i de 17h a 20h;

DE SETEMBRE A JUNY

Dissabte de 11h a 14 i de 17h a 21h; diumenge i festius de 11h a 14h.

Fins ara, el jaciment obria per visites concertades i de manera individual només es podia visitar la vil·la una vegada al mes.

 

La reobertura permanent, demanada també per l’Associació de Veïns del Barri de la Llosa, coincideix en el mateix any en què a la Vil·la s’ha instal·lat una xarxa de punts de recreació amb una guia virtual i la construcció d’una passera perimetral recentment inaugurada. A la vegada, des de primers de juliol, el jaciment també acull durant les tardes de dijous, les visites teatralitzades a càrrec de l’empresa Còdol, a iniciativa del Patronat de Turisme de Cambrils.

 

Contractació d’un auxiliar de museus

La contractació d’un auxiliar de museus temporal, permet a Cambrils obrir el jaciment amb nous al·licients pel públic amant del turisme cultural, oferint als visitants però també als propis cambrilencs, poder gaudir d’una de les úniques vil·les romanes visitables del Camp de Tarragona.